čtvrtek 15. března 2018

Favoriti za měsíc | únor 2018

V dnešním článku vám opět ukážu vychytávky za minulý měsíc, a to hlavně vychytávky aka proteinové tyčinky a protein všude všeobecně.
Dlouhou dobu mě držely klasické quest bars, ale postupem času jsem se jich malinko přejedla. Jak se
vším - tedy kromě rýže a ovesné kaše. To jsou stálé stálice ! :D


Úplnou novinkou pro mě byly Cake bites - příchuť Chocolate frosted donut. Zaujaly mě už podle obalu. A jelikož jsem do obchodu šla vcelku hladná, nákupy vzaly za své. Asi to znáte... :D

Chuť těchto "donutů" jsem čekala odlišnou, ale i tak chutnaly dobře. Docela mi připomínaly takové ty perníčky se sladkou polevou, které se dají koupit v obchodě. Nemůžu si teď vzpomenout na název, ale vím, že jsem je jako malá jedla DOST často. Takže suma sumárum si mě tyto Cake bites získaly.
A už se chystám na koupi další příchutě - Birthday Cake.


Dalším výběrem byla proteinovka Diet whey - Triple choc cookie. Konzistencí bych řekla taková klasícká proteinová tyčinka obalená v čokoládové polevě.
Chuť dobrá, makra taky super, cena 45 Kč. Určitě stojí za vyzkoušení.


Jelikož nemám v Brně zatím žádný protein, rozhodla jsem se vyzkoušet různé značky a příchutě. Protein je pro mě záchrana, když po cvičení nemám možnost doplnit energii ze stravy. Příprava je rychlá, chuť dobrá (většinou :D) a můžu jej popíjet při cestě tramvají. Což je úžasné ! :D

Mými absolutními favority se staly tyto dva proteiny od značky Bodylab. Čokoláda je prostě základ a banán jsem vzala čistě na zkoušku. Chuťově spokojenost u obou příchutí, možná bych ale vyzvedla tu čokoládu. Fakt nekecám, hotový čokoládový shake !


Jako poslední jsem se rozhodla vyzkoušet tyto proteinové kaše od značky Nutrend.
Osobně nejsem zastánce těchto "sáčkových" kaší, a to z mnoha důvodů.
Například hlavním důvodem je, že mě jednoduše nezasytí. Když už jsem si někdy takovou kaši koupila, pravidelně jsem si do ní přisypávala další vločky. A ikdyž byla ovocná, nakrájela další ovoce.. A tak dále.

Po těchto proteinových kaších jsem ale sáhla tzv. "na horší časy" - tedy když bude hlad, ale nebude čas. Ohodnotila bych je jako průměr. Stejnou kaši (a dokonce i lepší) bych dostala, i kdybych si do vloček sama přisypala protein a zamíchala dvě kostky hořké čokolády.
Takže žádná hitparáda.

¨


A co vy, už jste vyzkoušeli některé ze zmínených věcí ? :)

6 komentářů:

  1. Ne, ale proboha, ty "donuty" na první fotce? Tak ty vypadají sakra lákavě! Já na proteinové tyčinky moc nejsem, nemám to srdce za ně jako student tolik utratit :D To je radši investuju třeba do hořké čokolády nebo oříšků. Ten čokoládový musel být luxus, na ovocné příchutě moc nejsem. A s těma kašema z pytlíku to mám stejně, to je spíš sváča než plnohodnotná snídaně :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si poslední dobou oblíbila protein a cpu ho kde to jde :D Ty donuty vypadají fakt dobře a kouknu se někde po nich, chtěla bych je fakt ochutnat :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skúšala tú proteinovu tyčinku.. a nebola zlá, ale mám svojích iných favoritov :)
    Tie koláčiky z prvej fotky, vyzerajú super!
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  4. mňaaam, hneď by som ochutnala z každého :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Óóó mňam, tie keksíčky! ❀ ✿◝(ᵔᵕᵔ)◜

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  6. Ty donutky vypadají skvěle, hned bych si kousla. :-) A jestli mají více příchutí, pak má člověk o svačinu postaráno. :-D Já si ráda dělám ovesné kaše, někdy z pytlíku, někdy sama, ale zatím jsem narazila jen na samé dobré, naštěstí. :-)

    OdpovědětVymazat