neděle 24. září 2017

Podzimní radosti a #HubnemeNaZimu ?

Krásné upršené nedělní dopoledne vám přeji. Právě ležím v posteli, poslouchám déšť, popíjím čaj a přemýšlím nad tím, kdy to zase všechno stihlo uběhnout, zase tady máme podzim, a to už i kalendářně. Vždyť před pár dny jsem ještě nadávala, jak se mi potí každá část těla a denně pila ledové kafe, v těch lepších situacích dokonce i pravé frappe. 
Upřímně řečeno, tak moc jsem si na něj navykla a tak moc mi zachutnalo, že ho piju pořád. Ikdyž je venku 10 stupňů a já přitom musím být zachumlaná v dece. Logika.


Ale abych to ujasnila, pro mě je podzim spolu s jarem nejoblíbenější roční období. Mohla bych začít oblečením, kdy začínáme vytahovat svetry, na které vždy stačí přehodit vesta nebo nějaká lehčí bunda a o teplo je postaráno (většinou), chlupaté ponožky (které vlastně někdy nosím i v létě) a nějaké stylové kotníkové boty (které většinou stejně vyměním za pohodlné tenisky).
Dále můžu pokračovat horkým čajem, který si budeme v pohodlí domova popíjet, číst knížku (nebo se taky šprtat skripta) a semtam letmo pokukovat z okna. Snad ani nemusím zmiňovat tu krásnou přírodu, která září všemi barvami a všechno to vypadá tak nějak kouzelně.
Na druhou stranu to přináší taky tmu v časnějších hodinách, zmrzlé čekání na autobusy a neustále zvlhlé vlasy. To je ale asi oběť, kterou snesu. Nebo spíše mi nic jiného nezbývá..



Z podzimu se přeneseme na trošku jiné téma, a to téma #HubnemeNaZimu. Tak mě napadlo, když se pořád rýsuje a hubne na léto,  proč ne na zimu. Zima je prostě a jednoduše spojená s tím "zateplit se co nejvíc", jak to známe hlavně u zvířat (a někdy si to přebereme po svém i my :D). 
Vždyť ale co je víc pohodlnější než padnoucí rifle, z kterých nic nepřetéká a je možné si v nich dřepnout bez jakéhokoliv podivného křupání či táhnutí ? A ne, nejsou to takové ty řeči "hodlám začít od pondělka a bude". Ale já už začala, před 3 týdny. A musím říct, že to zatím jde výborně.

Každopádně určitě plánuji napsat článek s větším shrnutím, pravděpodobně příští týden, kdy to bude první měsíc. Poinformuji vás o tom, co dělám, jak cvičím, jaké mám výsledky a tak dále.. 
A třeba by vás to mohlo taky nakopnout a přídáte se ke mně J.

Poslední věc, kterou bych chtěla zmínit, je vyhlášení soutěže o FITNESS DIÁŘ
Jména jsem si napsala na lístečky a losovala. Losovala a losovala, až jsem vylosovala KATEŘINU VOHNOUTOVOU, GRATULUJI ! :)

12 komentářů:

  1. Hubneme na zimu se mi líbí, jelikož v létě se nic nedonutím dělat to jsou samé frapéčka, nanuky, moc horko, nebo se mi nechce, takže se začínám hýbat taky aˇž teď . Tělocvik jsem si dala bodystyling, je to teda makačka, ale je to první krok. Taky zase se dokopávám běhat když zrovna neprší jako z konve :D ale já teda osobně nemám podzim ráda, jaro se ještě dá... ale pozdim a zima... ble fuj :D žiju od léta k létu :D nejvíce mě štve ta kosa venku a že je brzo tma... když nepočítám ,že je škola :D

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojoo, přes léto to jsou samé takové dobroty..:D

      Vymazat
  2. Ja som začala práve cvičiť a musím povedať, že človek má aj lepšiu náladu aj keď je vonku pochmurne počasie 😊

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  3. držím palce, nech vytrváš ;) ja som poctivo cvičila cez leto každý deň, ale ako prišlo sťahovanie na výšku, dosť som od toho upustila :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to já to mám přesně naopak, přes léto pauza, a ve školním roce zase řád

      Vymazat
  4. Gratuluju Kátě k výhře. :) Moc hezká fotografie an úvod! Tohle období fakt nemám ráda...

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Ohledně podzimu mám podobné smýšlení :) gratuluji Káťě k výhře :) a pokud si vzpomenu, určitě budu označovat fotky s #hubnemenazimu :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Je to bohužel tak, léto už skončilo, ale ani mi tak nechybí to vedro (to bylo příšerné), jako to, že to děsně rychle uteklo a já jsem nestihla úplně všechno co jsem za léto stihnout chtěla. Ale podzim společně s jarem je super období a člověk se i cítí lépe :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  7. Ja neviem prečo, ale práve po lete ma to viacej motivuje cvičiť a aj ma to oveľa viac baví a lepšie sa stravujem:D Super článok!

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  8. Také plánuji "challenge" na zimu tak určitě využiji nejeden z tvých receptů :) Už mne neba jíst furt to samé dokola, to pak leze člověku všechno na nervy akorát :D

    Lenny v Dánsku

    OdpovědětVymazat