úterý 28. listopadu 2017

Vysokoškolský update

Trošku po delší odmlce se opět hlásím. V posledních pár týdnech jsem toho měla víc než dost, škola, tréninky, škola, tréninky, a tak pořád dokola.
Začnu asi tou školou, kdy právě teď už mám za sebou 2 zápočty a 2 test. Neuvěřitelné, jak moc to letí, a za pár týdnů už zkouškové. No bude to ještě sranda, co si budeme povídat.



Každopádně bych se s vámi chtěla podělit o jeden fail při prvním testu. Asi to znáte, učitelé, kteří mají každý rok stejná zadání, a tak si vesele nakráčíte do hodiny s pocitem "easy". Vždyť 10 otázek na 15 minut, plus když ty otázky máte naučené, co se může pokazit. Tak krásné a jednoduché to mohlo být.
Ale.. Pak si do hodiny nakráčí vyučující s větou: "Mám pro vás malinký testík se 40 otázkami na zhruba hodinku až hodinku a půl" a vy si uvědomíte, že jste vlastně úplně v pr****. Opravdu bych vám přála vidět ten nechápající pohled 30 studentů :D. Nakonec to ale dopadlo nad mé očekávání, díkybohu! :D

Jak jsem zmiňovala, druhou mou časovou náplní byly tréninky. Ovšem ne tréninky v posilovně, ale taneční. Plus tři týdny zpět byl v Brně festival DanceLife Expo - pokud jste o něm ještě neslyšeli, určitě doporučuji si o něm zjistit více. Pojí se zároveň i se SportLife, což zahrnovalo kupu stánků s proteinovými dobrotami, a to prostě chceš. Celý festival se odehrává na brněnském výstavišti.
Abych to ještě upřesnila, u mě se tento festival odehrával v duchu jednoho workshopu za druhým s občasnou přestávkou na doplnění energie. Ve výsledku jsem se v pondělí nemohla skoro pohnout a můj denní kalorický příjem se snad zčtyřnásobil, ale určitě to za to stálo !



Na fotce můžete vidět skvost, na kterém si právě beznadějně ujíždím. ARAŠÍDOVÉ MÁSLO S KOKOSEM od značky Navařeno.  Narazila jsem na něj úplně náhodou, když jsem šla do Brněnky pro nějaké ty párky, ovoce a kuskus. Prostě jsem ho tam nemohla nechat ! Hned po příchodu domů jsem ho otevřela a teda... Je stejně tak dobré, jak jsem si představovala !
Koupila jsem ho za nějakých 190 Kč (400g), ale na e-shopu je o něco levnější :).


Další super věcí jsou pro mě tyto křupky. Chtěla jsem něco, co můžu jen tak nasypat do kaše a splní to dvě mé podmínky - bude to křupat a bude to kakaové. A ty to splňuje na jedničku !
Co se týče chuti, nemám tušení, jak bych ji popsala. S klasickým nesquikem to nemá nic společného, to je asi jasné :D. Spíše tam jde cítit opravdu to pravé kakao. Další věc je, že nejsou přeslazené, ale stále chutnají dobře. Za mě určitě vyzkoušejte ;). Koupeno ve Zdravé výživě za cca 30 Kč.


Začínám být opět aktivní na instagramu, tedy pokud byste chtěli sledovat, co do sebe láduju a tak, můžete mě sledovat zde @fitmaddie24.
No a na fotce je uzený pstruh, rýže a nějaká ta zelená zeleninka, protože vitamíny. S těma já docela bojuji, jelikož můj max většinou bývají cherry rajčata ponořená v Lučině. Takže tak, to by pro dnešek mohlo asi stačit :D.

1 komentář:

  1. Koukala jsem, že jsi začala být znovu aktivní na insta :) mě zápočty a předtermíny začínají příštím týdnem, budu na tebe ve zkouškovém myslet! :) Ty kakaové lupínky vypadají dobře, také mám v plánu dnes navštívit zdravou výživu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat